www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mitt liv.

Jag och en av mina underbara tränare från Spanien.
 
Alltså min kärlek till boxning. Går ej att beskriva. Jag fullkomligt älskar det. Många frågar hur jag orkar träna fredagkvällar när alla andra är ute och festar, men ärligt talat finns det inget jag hellre skulle göra en fredagkväll än att spendera den på boxningklubben. Som min tränare sa idag - Haha, folk tycker nog inte vi har några liv som spenderar våra fredagskvällar såhär. Mitt svar - Haha nä, men det är ju tvärt om, det är dom som inte har något liv. Min tränare - Precis Nikita, det är exakt den inställningen jag vill ha!

Visst, jag har också festat, och jävligt mycket. Jag började väldigt tidigt, lite för tidigt kanske. Men jag är klar med det nu och det är så himla skönt. Det tar inte ens emot när jag hör att alla mina vänner ska på fest, och jag ska på träningen. För jag vet att jag kommer vakna upp pigg, glad och nöjd över min insats när dom vaknar upp, trötta, bakis och med ångest. Fan vad jag är glad att jag hittade boxningen. 
Kommentarer
Postat av: MATILDA

vad härligt att ha något man tycker om så mycket :)

2014-10-24 @ 23:54:25
URL: http://matildays.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Glad och sprallig tjej som älskar träning, hälsa, boxning, dans, resor, äventyr, fotografi, musik, familj och vänner. Läs om du tycker det verkar intressant, skulle uppskatta det som fan. Puss.