www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Keep up the good work.

 
Som jag skrev i föregående inlägg, hösten är här och vintern kommer mer stormsteg. Man kan säga vad man vill om det, men många kan nog se kylan som en ursäkt för att stanna hemma och gosa ner sig med något gott istället för att ta sig ut och träna. Man tappar liksom motivationen när det inte längre är lika härligt att ta sig ut på en springtur  i shorts och linne med fågelkvitter i bakgrunden. 
 
Så vad gör man då för att hålla motivationen uppe nu när utomhusträningen bara blir mer och mer eländig. Jo mina damer och herrar, på det har jag en rad svar och tips. 
 
Hitta en inomhusaktivitet du verkligen tycker är kul. Många säger nog att det bara är att flytta in sig till gymmet under vinterhalvåret istället för att träna ute. Och visst, funkar det för dig och du håller motivationen uppe av att endast gå till gymmet så är det utmärkt. Men sen har vi de som inte tycker det är så roligt att gymma, och då blir det lätt att man stannar hemma istället för att ta på sig halva garderoben, gå ut i stormen för att sedan komma in till ett gym där man inte ens tycker det är speciellt kul att träna. 
 
Så det gäller att hitta något man verkligen tycker är roligt, och som man längtar efter att gå till. Jag har ju min boxning, och det är jag så himla lycklig för. För har man en sport man brinner för så är det lättare att även göra skitgrejerna som att ta sig ut att springa i regnet för att man vill bättra på konditionen och kunna prestera i sin sport. Och det behöver inte vara världens grej. Det behöver inte vara en sport som du vill bli mästare i, utan bara något du tycker är innerligt kul under iallafall denna vinter. 
 
Det kan vara vad som helst. Boxning, dans, bollsport, yoga, gruppass eller vad som helst. Hitta det som funkar för dig och som får dig att orka och samtidigt tycka det är kul. 
 
Detta var bara ett tips, det kommer fler! 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Glad och sprallig tjej som älskar träning, hälsa, boxning, dans, resor, äventyr, fotografi, musik, familj och vänner. Läs om du tycker det verkar intressant, skulle uppskatta det som fan. Puss.