www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sky is the limit.





Har ni nån gång bläddrat i en tidning, kollat in ett instagramkonto eller liknande med bilder på riktigt vältränade tjejer/killar och avundats dem? Tänkt "shit vad snygga de är" och drömt om att ha deras kroppar? Men sen tänkt "äh jag kommer ändå aldrig kunna se ut som de", suckat och stoppat en chokladbit i munnen? Och de är sant, du kommer aldrig kunna se ut som de eller kunna få deras kroppar. För du är du och dem är dem. Varje människa har ett unikt utseende och en unik kroppsbyggnad. Men istället för att bli deprimerad över att du aldrig kan bli som dem, låt dig istället inspereras av dem. Sätt upp ett mål. O inte ett mål om att se ut exakt som dendär killen/tjejen på bilden, utan ett mål som är realistiskt, men ändå jävligt tufft. Har personen på bilden din drömkropp, fine. Sätt dig då ner och jämför era kropptyper och kolla på hur nära hens kropp du kan komma, o kämpa sedan för det. Lyssna inte på alla jävlar som försöker hindra dig och säga "du är fin som du är", "va nöjd med dig som du är", "det är ändå bara insidan som räknas", "en chokladbit spelar ingen roll", osv. För det är sant som de säger. Du är fin som du är, du borde inte hata din kropp, det är insidan som spelar störst roll, och en chokladbit gör ingen skillnad. MEN, man kan alltid förbättras, det är utsidan som gör det första intrycket, är du inte bekväm med dig själv strålar det ut, och en chokladbit varje dag gör faktiskt skillnad. 

Är ni med på vad jag försöker få fram? Det jag menar är inte att du ska tycka illa om dig själv, att du ska sträva efter något du aldrig kan få eller att du ska svälta dig själv och träna tills du går in i väggen. Utan det jag menar är att om du varje dag när du tittar dig i spegeln mår dåligt av synen på dig själv, lyssna då inte på alla som säger att du är fin som du är. För om du själv inte tycker det, spelar det ingen roll hur många som säger det till dig. För du är den ända som kan ändra på din egen syn. Så istället för att tycka synd om dig själv, ta tag i problemet och gör något åt det. Det kommer vara tufft, med det kommer vara värt det. Och kom ihåg, det är endast DU som kan ändra på dig själv. Just do it. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Glad och sprallig tjej som älskar träning, hälsa, boxning, dans, resor, äventyr, fotografi, musik, familj och vänner. Läs om du tycker det verkar intressant, skulle uppskatta det som fan. Puss.