www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Get up.Jag tänkte förtydliga hur viktigt det är att inte ge upp. Har du en dröm, ett mål, kämpa då för det och ge inte upp bara för du får en hinder eller har en dålig dag. Det händer alla. Så låt inte små, eller stora saker för den delen hindra er på vägen om det är något ni verkligen vill uppnå. 

Har du fått för lite sömn, har du inte ätit tillräckligt, känner du dig lite sjuk, har du ingen energi en dag? Alla har sånna dagar. Gå då hem, ät ordentligt, vila och sov ordentligt, o ta nya tag imorgon. Men (sålänge du inte är sjuk), skit inte i morgondagen också bara för att det gick dåligt igår. För tro mig, efter ett dåligt pass dagen innan är det  skönt, och man känner sig bra och nöjd om man lyckas dagen efter. 

Som jag och mina intervaller tillexempel. Jag skulle springa i söndags och hade satt upp ett mål på sex varv 3x1 minuter (14x7 km/h). Det var ett tufft mål redan, och på springbandet kände jag hur min kropp bara skrek nej innan ens första intervallen var klar. Jag hade ingen energi o de gick förjävligt. Så jag lyssnade på min kropp, tog en powerwalk istället, åkte hem, åt ordentligt och sov ordentligt. Så vad hände igår? Jo, jag tog nya tag och försökte igen. Jag bestämde mig för att jag skulle klara det, hur jobbigt det än var. Och jag klarade det, plus ett boxningspass efter. Jobbigt var det, men så himla värt. Så kom ihåg, bara för att du har en dålig dag betyder det inte att du är dålig. Ge inte upp. Ta nya tag och fortsätt kämpa tills du är där du vill vara. 
Kommentarer
Postat av: Flisan

Bra bild!

2014-11-04 @ 16:18:42
URL: http://fbb.blogg.se
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Jättebra skrivet :)

2014-11-04 @ 18:54:50
URL: http://spontan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Glad och sprallig tjej som älskar träning, hälsa, boxning, dans, resor, äventyr, fotografi, musik, familj och vänner. Läs om du tycker det verkar intressant, skulle uppskatta det som fan. Puss.