www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En riktig kämpe.


Oherregud vad stolt jag är över mig själv just nu! Gårdagens träning gick ju rent ut sagt förjävligt, så jag vände på det och gjorde ett helt underbart pass idag istället. Eller, det beror väl på hur man ser på saken. Själva passet var förjävligt jobbigt, men min insats var helt underbar. Jag körde intervaller, o jag trodde jag skulle dö. Men jag kämpade som aldrig förr och slog mitt rekord. BRA JÄVLA JOBBAT NIKITA! Nu ska jag få i mig någon näring, dra till Budo Fittnes, o sen är det boxning klockan sju. 
Kommentarer
Postat av: Elin

BRA JOBBAT! Heja dig!

Gick boxningen också bra?

2014-11-03 @ 18:14:45
URL: http://elinkristensson.blogg.se
Postat av: nicolinda.blogg.se

Vilken härlig känsla! Jag är så glad att det finns personer som dig, som kan se sig själva som du gör. De kan verkligen leda sig själva framåt och kämpa tills det gör ont och om det gör ont ser ni att det bara är bra för då utvecklas ni som individer. Love it. Jag önskar att jag hade mer den inställningen om mig själv, har den istället om/till andra. Älskar att läsa din blogg för du är så självklar! Super.

2014-11-09 @ 18:05:35
URL: http://nicolinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Glad och sprallig tjej som älskar träning, hälsa, boxning, dans, resor, äventyr, fotografi, musik, familj och vänner. Läs om du tycker det verkar intressant, skulle uppskatta det som fan. Puss.